LINKKEJÄ

Monipuolinen hahmonluontityökalu esimerkiksi roolihahmojen luomiseen.

Ilmaiseksi ladattavia ikoneja esimerkiksi pelimerkeiksi, logoiksi, roolikortteihin tai ansiomerkeiksi.

Karttageneraattori jossa voi muokata esimerkiksi valtioiden määrää ja monia muita asetuksia, kartta on zoomattavissa ja ladattavissa myös tiedostona.

Esim. planeetta-, kartta-, seikkailu-, tapahtuma-, hahmogeneraattori.

Erilaisia nimigeneraattoria eri genreihin, saat nimilistoja esim. useisiin eri kansallisuuksiin tai fantasiahahmoille.

Luo esimerkiksi roolikortteja tai sattumakortteja helposti.

Luo oma hirviösi.

Matikkapeli, jossa sisältöjä 1-8 luokille. Englanninkielinen. Ilmainen mutta vaatii kirjautumisen.

Matikkapeli, missä laajasti erilaista sisältöä. Englanninkielinen. Ilmainen, mutta ilmaisversio ei sisällä opettajan hallintatyökaluja.

Laaja kokoelma erilaisia oppimispelejä eri oppiaineisiin liittyen. Sisältää myös valmiita tuntisuunnitelmia pelien käyttöön. Englanninkielinen. Maksullinen, mutta voi myös pyytää ilmaista kokeilujaksoa.

Karttapohjainen pelialusta minne voi luoda omia karttapohjaisia pelejä. Sisältää myös muiden käyttäjien tekemiä valmiita pelejä. Maksullinen, mutta voi pyytää ilmaista kokeilujaksoa.

Alusta luokkahuoneen arjen pelillistämiseksi. Englanninkielinen. Ilmainen, mutta rahalla saa enemmän toimintoja alustaan.

Pelillistettyä tarinankirjoittamista. Ilmainen 14 päivän kokeilujakso, jonka jälkeen maksullinen. Englanninkielinen

Games4Change-järjestön listaus erilaisista oppimispeleistä. Osa ilmaisia ja osa maksullisia.

“Hiekkalaatikkopeli, jossa vain mielikuvitus on rajana. Maksullinen. Sisältää myös valmiiksi luotuja maailmoja sekä valmiita tuntisuunnitelmia eri oppiaineisiin liittyen.

Pelillistettyä koodauksen opettelua. Ilmainen. Kielen voi valita ja löytyy myös suomeksi. Pelaaminen onnistuu ilman kirjautumista, mutta kannattaa luoda oma opetusryhmän tili. Tällöin voit helposti seurata oppilaiden etenemistä.

Pelien tekemiseen tarkoitettu sivusto. Pelien tekeminen ei vaadi koodaamista. Englanninkielinen. EI tarvitse kirjautumista, mutta oman tunnuksen luominen mahdollistaa omien pelie tallentamisen sekä jakamisen.

Sivusto, jonka avulla voi luoda tietovisoja, kyselyitä ja äänestyksiä. Englanninkielinen. Ilmainen, mutta vaatii omien tunnuksien luomisen. Visoihin voi tuoda mukaan tekstiä, kuvia ja videoita.